deli-podvozja

DVIŽNE NOGE

V ponudbi imamo modularne sisteme dvižnih nog JOST serije MODUL, katere omogočjo prilagoditev dvižnih nog različnim višinam in namenom uporabe.

VLEČNA SEDLA

Vlečna sedla so montirana na vlečno vozilo za njegovo povezovanje s prikolico in so skupaj s kraljevim čepom najpomembnejši člen med tovornim vozilom in prikolico.

KRALJEVI ČEPI

Kraljevi čep omogoča povezovanje vlečnega vozila s polprikolico. Kraljevi čepi JOST izpolnjujejo najstrožje varnostne zahteve.

VENCI

Vodilni venci JOST se uporabljajo za povezovanje kamionskih in kmetijskih vozil preko vlečnega trikotnika z namenom vretenja.

VLEČNE SKLOPKE

Zastopamo dolga leta uveljavljeno in eno vodilnih blagovnih znamk ROCKINGER , ki ponuja kakovostne in zanesljive vlečne sklopke.

NOSILCI PRIKLOPOV

Pri sestavi novega tandemskega priklopnika ali klasičnega prikoličarja je zelo pomembna izbira pravilnega ...

RUDE IN VLEČNI TRIKOTNIKI

Največja ponudba vlečnih trikotnikov (ZUGGABEL), ki jih za vas lahko naročimo tudi po vaših izmerah in vlečnih rud proizvajalca ROCKINGER.

KONTEJNERSKA TEHNIKA IN OPREMA ZA MENJALNE KESONE

V ponudbi imamo veliko izbiro kontejnerskih ključavnic z obračalnim zaklepom za pritrditev kontejnerja na vozilo, v posamezni ali kit izvedbi.

REZERVNI DELI

Stalno imamo na zalogi najpogostejše rezervne dele za sedla, vence, dvižne noge, vlečne vilice, kontejnersko tehniko ...

error: Content is protected !!