Velika izbira

Nudimo veliko izbiro aluminijastih profilov za izdelavo ali popravilo nadgradenj. Kratek dobavni rok nam omogočata stalna zaloga in razrez profilov, ki jih imamo skladiščene v Ljubljani.

Kratek dobavni rok

Kratek dobavni rok nam omogočata stalna zaloga in razrez profilov, ki jih imamo skladiščene v Ljubljani.

Ostali profili

Aluminijasti profili za različne segmente tovornih nadgradenj so vam na voljo v surovi ali eloksirani obliki. Velik del profilov skladiščimo v Ljubljani, kjer opravljamo tudi razrez, ki nam omogoča, da vam letve ponjave, francoske letve, stranice in še veliko drugega dobavimo v najkrajšem možnem roku.

Oprema za tovorna vozila

PROFILI ZA STRANICE

  • Enodelni profili za stranice so na voljo v višinah 300,350 in 400mm. Eloksacija profila poskrbi, da so stranice maksimalno zaščitene pred zunanjimi vplivi.
  • Profile za sestavljanje stranic je možno kombinirati tako, da dobimo ustrezno višino in trdnost stranice. Za dober spoj med profili poskrbi eurolock oblika profilov.
  • Stranice lahko zaključimo na več načinov z različnimi profili. Profili v kombinaciji s Kinnegrip stebri ponujajo enostavno in čvrsto montažo. Stranice lahko zaključimo tudi z zapirali v različnih višinah.

DELI ZA OKVIR:

Idealno rešitev v razmerju kakovosti in teže ponujajo posebej zasnovani profili za izdelavo okvirja nadgradnje. Različne višine profilov omogočajo prilagoditev nosilnosti in togosti. Montažo profilov se lahko napravi zgolj z vijačenjem, ki poenostavi vsakršna popravila oziroma menjavo profilov.

PROFILI ZA STREHO:

Ponujamo profile za različne tipe streh, ki se jih vgrajuje na tovorne nadgradnje. Oblika strešnih profilov omogoča več opcij in funkcij nadgradnje, ki v sklopu s stebri lahko pridobi XL certifikat. Dolžine profilov je možno prilagoditi vašim željam oziroma vozilu.

error: Content is protected !!