O PODJETJU

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989,  tako da poslujemo z več kot 30-letno tradicijo pri prodaji delov in opreme za tovorna vozila.

Začeli smo kot zastopniki podjetja JOST WERKE /sedlasti vlačilci/, sčasoma pa zaradi povečanih potreb slovenskih in tudi kupcev bivših jugoslovanskih republik dodajali zastopstva največjih svetovnih znamk proizvajalcev delov in opreme za tovorna vozila, kot so: ROCKINGER, ZUGGABEL, JONESCO, LAGO, KINNEGRIP, EDSCHA, ALLSAFE JUNGFALK, SESAM, REFLEX, ALLEN, WAP, OSRAM, ipd., dele za kamione in prikolice, ter sestavne dele za izdelavo kamionskih nadgradenj. Poleg ostalega danes razpolagamo z največjo izbiro: delov za strehe (EDSCHA-SESAM), blatnikov, zabojev za orodje in gasilne aparate, ter različnih priklopov za tovorna vozila.

Naše stranke so tako transportna podjetja, servisi za tovorna vozila, trgovci in izdelovalci nadgradenj. Naša posebnost je tudi v tem, da izdelovalcem kamionskih nadgradenj lahko zagotovimo široko paleto delov za sestavo nadgradenj, prikolice ali polprikolice, zapirala, stebre, tečaje stranic, stranice (alu ali železne), strehe, zadnja vrata,…

Preko renomiranih svetovnih dobaviteljev smo povezani z več kot 50 priznanimi proizvajalci in dobavitelji. Tehnična podpora, osebni pristop in zanesljiva dobava so naše prednosti. Napreden konstrukcijski oddelek naših dobaviteljev pazljivo nadzira kakovost in z novimi tehnološkimi rešitvami skrbi, da smo vedno v koraku z svetovno konkurenco in trendi razvoja na evropski ravni.

Naše storitve in rešitve

Komplet material za kamionske nadgradnje

Individualen
pristop

90% blaga
na zalogi

Strokovno
svetovanje

Več kot 30 let
izkušenj

Garancija
zadovoljstva

13500kosov stalno na zalogi
50renomiranih dobaviteljev
5000in več zadovoljnih strank
100odstotna predanost poslu

Novice in nasveti

07 Sep 23
Zaposlimo skladiščnika

Zaradi novih projektov in odhoda našega dosedanjega sodelavca v pokoj,  vabimo visoko motiviranega i...

11 Avg 23
Protipoplavna zaščita

Protipoplavni sistemi, izdelani iz aluminija, zanesljivo ščitijo vaš objekt ali lokacijo in zadržijo...

Zakaj izbrati TRAIDING?

 1. 1
  Individualen pristop
 2. 2
  Strokovno svetovanje
 3. 3
  90% blaga na zalogi
 4. 4
  Več kot 30 let izkušenj
 5. 5
  Garancija zadovoljstva
error: Content is protected !!