Velika izbira

Modularna zasnova omogoča veliko različic nadgradenj, ki jih je moč prilagoditi željam kupca.

Kratek dobavni rok

Kratek dobavni rok nam omogoča stalna zaloga profilov, ki jih imamo skladiščene v Ljubljani.

Ostalo

Če želenega izdelka niste našli nas prosimo kontaktirajte in ga poiščemo za vas, ter vam pripravimo ugodno ponudbo.

KIT NADGRADNJE

Na voljo različni tipi in izvedbe, za več informacij nas kontaktirajte: nadgradnja@traiding.si

ALU NADGRADNJA ARCAL

Hladilne komore ARCAL PLY / LITE so lahko izdelane iz vezanega lesa ali poliestrskih plošč prevlečenih z laminatom, ki jih dopolnjuje lahka streha iz aluminijastih profilov ali izolirana streha iz poliuretanske plošče. Komora je postavljena na vijačeno konstrukcijo iz lahkih aluminijastih profilov. Največja prednost hladilnih komor ARCAL je nizka skupna teža komore.

ALU NADGRADNJA CS MAX

Sodobna aluminijasta nadgradnja zasnovana za prevoz  vseh vrst tovora. Modularna zasnova omogoča veliko različic nadgradnje, ki jih je moč prilagoditi željam kupca. Lahek aluminijast komplet je na voljo že pred-sestavljen po vaših zahtevah. Na voljo z XL certifikatom.

ALU NADGRADNJA CS MIDI

Odlična rešitev za nadgradnjo, kjer ne potrebujete XL certifikata, vendar želite obdržati trdnost in nižjo težo nadgradnje. Po specifikacijah je možno določiti parametre nadgradnje tako, da čimbolj ustrezajo vozilu in tovoru.

ALU NADGRADNJA CS MINI

Preprost kit z ALU stebri, ki so namenjeni vozilom do 12t. CS Mini ponujamo v kompletu s pomožno šasijo, ki je pripravljena na montažo brez varjenja. Vsako nadgradnjo je moč prilagoditi potrebam kupca. CS Mini se v kombinaciji z zložljivo streho Sesam S lahko uporablja do dolžine 8,5 m.

ALU NADGRADNJA KIMAX

Lahka konstrukcija za ponjave KIMAX z fiksno streho je izdelana tako, da maksimalno privarčujemo na teži. Glede na velikost vozila lahko prilagajamo specifikacije nadgradnje in tako dosežemo idealen izkoristek vašega vozila.

ALU NADGRADNJA ODPRTA

Nadgradnje so izdelane po meri in so primerne za vse vrste vozil. Možnost izbire različnih tipov stebrov glede na željo uporabnika. Kakovostne stranice in vodoodporne plošče bodo poskrbele, da bo vozilo vzdržalo najzahtevnejše vremenske pogoje.

VRATA PO MERI

Možnost izbire panelnih in aluminijastih vrat z ali brez XL certifikata. Dimenzije in tip vrat lahko prilagodimo vašim željam.

error: Content is protected !!