VLEČNA SEDLA

Vlečna sedla so montirana na vlečno vozilo za njegovo povezovanje s prikolico in so skupaj s kraljevim čepom najpomembnejši člen med tovornim vozilom in prikolico.

Smo uradni zastopnik največjega proizvajalca sedel JOST. Njihova sedla so znana po kvalitetni izdelavi, nizki teži, lahkotnosti upravljanja in enostavnem vzdrževanju. Nudimo komplet sedla in vse rezervne dele.

Sedla so lahko 2” ali 3,5”z nosilnostjo od 6 do 74 ton, različnih montažnih višin, načina pritrditve in izvedbe. Program sedel se dopolnjuje s programom montažnih plošč, sistemi pomika in dviga sedel (slider oz. dvižno sedlo). Tehnološki razvoj gre v smeri avtomatskega, elektronskega odklapljanja in priklapljanja KKS KLIK , kot tudi v sistem avtomatskega mazanja LUBE TRONIC 1. 5 POINT KLIK, ki zagotavlja avtomatsko mazanje za obdobje 1 do 3 let.

Tudi v primeru, da je v vašem voznem parku tovorno vozilo s sedlom katerega drugega proizvajalca, kot so SAF(GF), ORLANDI,itd., vam strokovno svetujemo in priskrbimo vse rezervne dele.

Več informaciji o modelih in velikostih sedel KLIK.

error: Content is protected !!